Glasbewassing

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Een goede reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan de specialisten van TOP bedrijfsdiensten. Onze vakmensen verzorgen uw glasonderhoud tot in de perfectie. Dankzij hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen zij van elk pand -groot of klein- de beglazing én de kozijnen efficiënt en effectief reinigen. Verontreiniging door regenwater en buitenlucht vormt een voortdurende bedreiging van uw buitenbeglazing en uw kozijnen.

Goed glasonderhoud is een investering in het behoud van de uitstraling én de kwaliteit van uw bedrijfspand. Naast de traditionele wijze van wassen beschikt TOP bedrijfsdiensten over de mogelijkheid tot het inzetten van een speciale warmwater telewas installatie. Met behulp van een lange flexibele steel kan er met warmwater gewassen worden vanaf de grond tot op een hoogte van 13 meter. Vertrouw het regelmatige onderhoud van uw exterieur- en interieurbeglazing toe aan TOP bedrijfsdiensten.

Wij houden uw pand glanzend mooi en representatief!

Contact opnemen?

Waar wij ons als TOP bedrijfsdiensten onderscheiden? Wij willen onzichtbaar zijn in onze dienstverlening. Ons werk doen zonder uw mensen of processen te verstoren. Waar en wanneer u dat wilt. Vakkundig en betrouwbaar. Met als eindresultaat een perfect schone, goed onderhouden en dus prettige werkomgeving. Welkom bij TOP Bedrijfsdiensten. Uw partner voor schoonmaak en onderhoud.