Onkruidbestrijding

Milieu vriendelijk onkruid bestrijden met heet water. Waar door middel van oververhitting het onkruidplantje verdort. Zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en op een 100 % milieu vriendelijke wijze wordt onkruid bestreden. Uit onderzoek blijkt overduidelijk dat dit de meest effectieve alternatieve onkruidbestrijding methode is.


TOP Bedrijfsdiensten

Wij zin in het bezit van speciale heet water unit voor onkruidbestrijding. Met de diverse kokende water sproeiers is het mogelijk om uiterst selectief te werken en is er geen nevenschade. Duurzame onkruidbestrijding zonder schadelijke gevolgen voor het milieu. En uw tuin en bestrating is schoon en netjes verzorgd.

Contact opnemen?

Waar wij ons als TOP bedrijfsdiensten onderscheiden? Wij willen onzichtbaar zijn in onze dienstverlening. Ons werk doen zonder uw mensen of processen te verstoren. Waar en wanneer u dat wilt. Vakkundig en betrouwbaar. Met als eindresultaat een perfect schone, goed onderhouden en dus prettige werkomgeving. Welkom bij TOP Bedrijfsdiensten. Uw partner voor schoonmaak en onderhoud.