Sneeuwschuiven

Een gladde straat, sneeuw die naar binnen wordt gelopen. Problemen die heel herkenbaar zijn voor de winterperiode. Sneeuwoverlast die niet nodig is in de winterperiode. TOP bedrijfsdiensten beschikt namelijk over een moderne machinale sneeuwschuif en zoutstrooi apparatuur. Bij sneeuwval zorgen wij er voor dat de sneeuw bij uw entree, op uw parkeerterrein, schoolplein of bestrating wordt weggeschoven en er tijdens dezelfde handeling zout wordt gestrooid.

Bij nachtelijke sneeuwval schuiven wij al heel vroeg sneeuw, zodat u er zo weinig mogelijk overlast van ondervindt. Wanneer u zich aanmeldt bij onze sneeuwschuifservice zorgen wij er voor dat u op uw terrein zo weinig mogelijk last hebt van sneeuw.

Sneeuwvrij de winter door

Contact opnemen?

Waar wij ons als TOP bedrijfsdiensten onderscheiden? Wij willen onzichtbaar zijn in onze dienstverlening. Ons werk doen zonder uw mensen of processen te verstoren. Waar en wanneer u dat wilt. Vakkundig en betrouwbaar. Met als eindresultaat een perfect schone, goed onderhouden en dus prettige werkomgeving. Welkom bij TOP Bedrijfsdiensten. Uw partner voor schoonmaak en onderhoud.